Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wolf4Dogs kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Wolf4Dogs, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of inschrijving voor de Nieuwsbrief op de website van Wolf4Dogs verstrekt. Wolf4Dogs kan van u de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en Achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres van uw computer

Waarom Wolf4Dogs gegevens nodig heeft

Wolf4Dogs verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Wolf4Dogs uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit hondentrainingen en/of workshops.

Hoe lang Wolf4Dogs gegevens bewaart

Wolf4Dogs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Tevens wordt er rekening gehouden met de wettelijk verplichtingen zoals die voor onder andere facturen gelden.

Delen met anderen

Wolf4Dogs verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van websitebezoek

Op de website van Wolf4Dogs worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Daarnaast gebruikt Wolf4Dogs deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Door middel van het accepteren van een website cookie gaat u akkoord met de vastlegging van bovengenoemde informatie.

Google Analytics

Wolf4Dogs maakt gebruik van Google Analytics om onder andere bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google/Google Analalytics voor meer informatie hierover.

Wolf4Dogs heeft Google geen toestemming gegeven om via Wolf4Dogs verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@wolf4dogs.nl. Wolf4Dogs zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Wolf4Dogs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wolf4Dogs is op verschillende manieren te bereiken: telefonisch en via e-mail. Door vertrouwelijke informatie zonder encryptie via e-mail naar ons te versturen, accepteert u het risico dat deze informatie voor derden kenbaar kan worden.

Eventuele datalekken of misbruik van de aan Wolf4Dogs beschikbaar gestelde informatie wordt onmiddelijk aan de Autoriteit Persoonsgegevens gemeld.

www.wolf4dogs.nl is de website van Wolf4Dogs. Voor Wolf4Dogs gelden de volgende contactgegevens :

Postadres: Robert Stolzhof 85, 1628 XA te HOORN

Telefoon: 06-39563748

E-mailadres: info@wolf4dogs.nl