Blog Archives

Dé Hondenactiviteitenbus™

Dé hondenactiviteitenbus

Wolf4Dogs maakt gebruik van een prachtige bus, waarin alle benodigdheden voor het geven van trainingen in zitten. Voorzien van ventilatiesysteem. Ingebouwde kasten vol met pionnen, stokken, hoepels, fitnessballen, dobbelstenen, balanskussens en ga zo maar even door. Verzin je er wat leuks mee? Laat het weten! Mist er iets? Geef maar door!

De wisselende locaties

wisselende locaties

Zoals u leest heeft Wolf4Dogs geen vaste locatie. Wij trainen op telkens wisselende locaties, zodat uw hond went aan luisteren in verschillende situaties. Dit kan in principe overal zijn, maar er wordt natuurlijk wel rekening gehouden met de woonplaats van de cursisten.

Kennismaken met Wolf4Dogs

Kennismaken met Wolf4Dogs

Wilt u meer weten over Wolf4Dogs? Neem dan rustig contact op via het contactformulier. Maar schroom ook zeker niet om even te bellen naar 06-39563748.

Wolf4Dogs voor groepen

Wolf4Dogs voor groepen

Heeft u een gezellig wandelgroepje? Heeft u binnenkort een “nest terugkomdag”? Buren met honden? Familie met honden? Of op een andere manier een gezellig groepje met mensen met honden? En wilt u daarmee samen eens wat leuks doen? Neem contact op met Wolf4Dogs en dit gaat geregeld worden!

Wolf4Dogs voor bedrijven

Wolf4Dogs voor bedrijven

Dé Hondenactiviteitenbus ™ is echt overal voor inzetbaar. Dus wilt u bij uw bedrijf een leuke en “anders dan anders” workshop organiseren? Of zoekt u nog een leuke extra invulling voor op een evenement?

Steppen verkoop

Steppen verkoop

Wolf4Dogs wil het beste voor baas en hond. Daarom bieden wij de service voor het helpen aanschaffen van een step.